Erika in wedstrijdbloes en met westernhoed

Over - Contact

De westernopleiding is een onderdeel van EZ Riding. De cursusleider Erika Zengerink is onder andere WRAN Erkend Trainer, Centered Riding Instructor level II en Trainer B Westernreiten. Deze laatste opleiding is erkend door de Duitse Olympische Sportbond en wordt verzorgd onder de vlag van de EWU.

Het ontbreken van een goede, gestructureerde westernopleiding voor ruiters en trainers in Nederland was de aanleiding om deze Duitse opleiding in Nederland te geven, in het Nederlands. Voorlopig (?) wordt deze opleiding, dus de cursussen beschreven op deze site, gegeven onder de vlag van de EWU. We (de WRAN opleidingscommissie) zijn op dit moment bezig het met de opleiding Aspirant Instructeur die de WRAN verzorgd onder de auspiciƫn van de KNHS.

In november 2018 vind het eerste Cursus+Show-Weekend van de Westernopleiding plaats. Deelnemers hebben de mogelijkheid om in het weekend mee te doen met een cursus en deze af te sluiten met deelname aan een WRAN-D show, of om alleen de WRAN-D show te starten.

Vragen? Mail, Facebook, of bel:

EZ Riding
Erika Zengerink
Verlengde Broekdijk 31
7694 TE Kloosterhaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 24503474

Facebook

KvK nummer: 55177204, KvK Oost Nederland

0
0
0
s2smodern